lunes, 1 de junio de 2009

Matemàtiques 1r

Hem començat definint el concepte de poliedre, així com aresta, cara, vèrtex. A continuació hem vist les característiques dels cinc poliedres regulars: tetraedre, cub, octaedre, dodecàedre, icosaedre.
Després hem passat a definir prisma. Aprofitant l'exemple del prisma de base hexagonal hem definit l'expressió per a calcular l'àrea total i el volum del prisma. Ho han aplicat a un cas particular. Com a exercicis per a casa hauran de calcular l'àrea de la base, àrea lateral, àrea total, i el volum del prisma de base pentagonal proposat en classe. També han de realitzar l'activitat 43 de la pàgina 277.



Matemàtiques 3r

Hui hem començat a repassar de cara a l'examen final, des del primer tema. Hem recordat que són nombres naturals, enters, racionals, irracionals, reals. Hem recordat les operacions amb fraccions, i els alumnes han calculat alguns exemples. També hem recordat la classificació de nombre decimal exacte, numere decimal periòdic pur i periòdic mixt; hem passat a fracció cada un dels casos anteriors. Per a casa han de fer les activitats proposades a classe

No hay comentarios:

Publicar un comentario