sábado, 6 de junio de 2009

Matemàtiques 1r

Ahir dijous vam estar realitzant aplicacions per a calcular l'àrea total i el volum d'alguns cossos geomètrics com la piràmide de base quadrangular, base pentagonal i també el cilindre. El dilluns corregirem l'activitat proposada en classe; a continuació aplicarem les expressions per a calcular l'àrea total i volum d'un con i una esfera. Aquest curs no veurem més cossos geomètrics. Si el temps ho permet preguntaré a tots els alumnes amb 1 o 2 activitats per escrit, o trauré a 1 o 2 alumnes a la pissarra.
vull recordar que la data de l'examen final serà el dimecres 17/6/09


Matemàtiques 2n

Hui hem repartit els exàmens perquè veren les errates que havien comés, després hem anat a l'aula d'informàtica i els he projectat uns documentals informatius sobre temes de matemàtiques com per exemple el teorema de Pitàgores, Irracionalitat del número pi. La pròxima classe continuarem repassant les activitats d'autoavaluació per a preparar l'examen final que serà el dijous 18/6/09.


Matemàtiques 3r

Els alumnes continuen fent les activitats d'autoavaluació de totes les unitats per a preparar-se de cara a l'examen final que serà el divendres 19/6/09.


Que passeu un bon cap de setmana

No hay comentarios:

Publicar un comentario